Dobrodošli na jednu od najljepših turističkih destinacija na sjevernom Jadranu. Pružamo Vam komfor, privatnost, sigurnost na predivnoj lokaciji sa pogledom koji  Vam omogučuje da potpuno uživate u ljepotama Jadranskog mora, izolirani od gradske gužve.

Apartmani 3 Palme

 

Privatna obiteljska kuća koja nudi apartmane i studija, udaljeni smo samo 200 metara od mora, idealno za Vaš godišnji odmor. Kuća se nalazi na samoj granici izmedju Grada Crikvenica i mjesta Selce.

U krugu od 250 metara nalaze se: plaža, minimarket, TC SPAR, restorani te teniski tereni.

Veselimo se Vašem dolasku!

Smještaj nudimo u 3 apartmana i 3 studia

Studio

U prizemlju kuće nalaze se dva studia (S1 i S2), dok se na prvom katu kuće nalazi jedan studio (S3), a svaki od njih nudi smjestaj za 2 osobe, dok Studio S1 nudi smještaj za 2+1 osoba (preporuka je za dijete do 12 godina). Svi studio apartmani su u potpunosti opremljeni sa: televizorom, internet priključkom (wireless), klima uređajem i kafe aparatom. Svaki studio sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i kupaonicom, a ispred studia se nalazi velika terasa sa pogledom na more. Kuća ima i pripadajuća parkirališta tako da svoje metalne ljubimce možete držati pod kontrolom.

Dvorište
Terasa

Apartmani

Apartmani (A2, A3 i A4) nude smjestaj 2 + 2 osobe, a sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaonice, velikog hodnika (ili predsoblja) i balkona. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more, panoramu Crikvenice i Selca te na otok Krk. Apartmani su prostrani i lijepo namješteni, u svakom apartmanu nalazi se pametni televizor sa satelitskim programom, internet priključak (wireless), zatim klima uređaj, kafe aparat i mikrovalna pećnica.

Kako do nas

Ukoliko odlučite provesti vaš odmor u našim apartmanima potrudit ćemo se da se osjećate kao kod kuće. Budete li imali kakvih pitanja, nejasnoća slobodno nam se obratite, bilo osobno bilo putem dostupnih vam telefonskih brojeva.